Inspirationsdagar

Inspirationsdagar

Föranmälan via info@handmedhund.nu
Tid: 12.00-16.00 mix av teori och praktik
Pris: 450 kr / person inkl fika men gratis för dig med VIPs.

Vill du ha hund med tänk på att boka plats och att de står ut med att ha det tråkigt under föredraget. Medtag pausfilt och godis till hunden.

Lättare fika ingår.

17 mars – Inspirationsdag med fokus på Aktivering & stress i vardagen. Lär mer om hur stress fungerar hos hund och människa men också hur du kan bryta onda cirklar. I praktiken så ligger fokus på lätta sätt att krydda vardagen med hunden och hur olika typer av aktivering påverkar hundens utveckling ihop med dig. Meddela om du vill ha din hund med dig. Begränsat med platser med hund!

April men datum ännu inte klar. Inspirationsdag med fokus på friskvård och förebyggande sjukvård för hund. Även föredrag om medicinsk träning med målet att få hunden att samarbeta och känna sig trygg i hantering.

6 juni – kl 14-18 OBS!
Inspirationsdag med fokus på Assistanshundar och hundkul i Tirups Örtagård. Föreläsning, tävlingar i hundkunskap och lotterier. Pris för denna dag är 650 :-/person inkl mat och kaffe. Ev överskott går till Svenska Service- och Signalhundsförbundet.
OBS! På detta evenemang gäller inte VIPs.

 

Anmälan sker via mail till info@handmedhund.nu

Begränsat med platser. Första till kvarn gäller så vill du vara säker på att komma med anmäl i god tid. Och betala in för att reservera din plats.