Inspirationsdagar

Första lördagen i månaden – september till december

Kursdagar: första lördagen i varje månad
Tid: 12.00-16.00 mix av teori och praktik
Pris: 450 kr / person inkl fika

Vill du ha hund med tänk på att boka plats och att  de står ut med att ha det tråkigt under föredraget. Medtag pausfilt och godis till hunden.

2 september – Inspirationsdag med fokus på Vardagslydnad och smarta enkla knep i träningen med hunden. Denna dag är också praktisk träning med hundar. Meddela om du vill ha din hund med dig. Begränsat med platser med hund! OBS! Kostnad för hund 200:-/extra.

7 oktober – Inspirationsdag med fokus på Valpar och valpfostran i stort och smått. Denna dag är valpar upp till 6 månader extra välkomna och vi kommer att titta på hur man kan göra för utveckla valpen på bästa sätt även i praktiken. Meddela om du vill ha din valp med. Begränsat med platser med hund! OBS! Kostnad för hund 200:-/extra.

4 november – Inspirationsdag med fokus på Aktivering & stress i vardagen. Lär mer om hur stress fungerar hos hund och människa men också hur du kan bryta onda cirklar. I praktiken så ligger fokus på lätta sätt att krydda vardagen med hunden och hur olika typer av aktivering påverkar hundens utveckling ihop med dig. Meddela om du vill ha din hund med dig. Begränsat med platser med hund! OBS! Kostnad för hund 200:-/extra.

2 december – Inspirationsdag med fokus på Hundspråk och flockliv med etolog Ingrid Tapper. Pris för denna dag är 650 :-/person. Och inga hundar med denna dag.

Anmälan sker via mail till info@handmedhund.nu

Begränsat med platser. Första till kvarn gäller så vill du vara säker på att komma med anmäl i god tid. Och betala in för att reservera din plats.