Assistanshundsläger

Assistanshundläger på Eriksöre camping
Måndag-onsdag 11-13 juni kl 10-19

Inspireras och supportas med fokus på assistanshundens uppdrag

  • Vill du få inspiration i träningen med hunden?
  • Hitta nya sätt att öka hundens samarbetslust?
  • Hitta nya utmaningar till hunden i vardagen!
  • Utvecklas som hundägare och förare!
  • Få en koppling mellan teori och praktik!
  • Få support av hundpsykolog i allt runt din hund under tre dagar!

Hundpsykologi och träningsglädje i tre dagar tillsammans med andra hundälskare med fokus på assistanshundsarbete! Support av hundpsykolog i allt runt hunden på tre dagars hundläger. Få svar på hundfrågor, få förklaringar på saker hunden gör och förstå din hund bättre samtidig som du blir en bättre förare!

Första dagen: Uppstart och samling på Eriksöre för gemensam avfärd till miljöträning på Ölands djurpark. Övningar som hittar lugnet! Föredrag om PÅ/AV och gruppcoachning i att lägga upp träningen på bästa sätt utifrån egna hunden. Vad behöver varje hund för utmaningar för att utvecklas på bästa sätt tillsammans med sin hundägare?

Andra dagen: övningar på olika sätt som ökar koncentrationsförmågan, självförtroende och även fokus på dig! Föredrag om aktivering för att utveckla hundens styrkor och motverka svagheter. Gruppcoachning i aktivering som en del i vardagen. Kvällen avslutas med gemensam middag!

Tredje dagen: kontaktlekar och udda lydnad som utmanar både dig och hunden! Brainstorming om kul saker att göra för att hitta glädjen att lyssna och lyda som hund på hemmaplan! Avslutningstävlingar på tokiga och roliga sätt; för både människa och hund! Fototävling för bästa bilden på hundlägret!

Huvudlärare och ansvarig för hundlägret: Yrsa Franzén Görnerup, IMMI certifierad hundpsykolog och författare.

Pris: 2900:-/kurs/hund plus 250:-/extra person som deltar. 50% rabatt för hundar certifierade eller under utbildning inom SoS förbundet.

I priset ingår moms, material, klicker och Yrsas bok Vardagsstress och aktivering.

Boka och betala anmälningsavgiften 500 kr för att reservera er plats!

Boka två lägerplatser för hund och du får den andra för halva priset! Boka tre lägerplatser och få tredje till en tredjedel av priset.

Boka plats genom att maila till kontoret.

 

Share